Servisni center Junkers Bosch
  Junkers logo    Bosch - Tehnika za življenje

Servisi po Sloveniji

116 - 01 Junkers Zuhause RAW 030Servisna služba Junkers - Bosch vam je vedno na voljo.

V primeru težav ali okvare Vašega aparata se lahko obrnete na naš servisni center, ki se nahaja v Ljubljani, na Brnčičevi ulici 13 ali pa pokličite na telefon 059 334 890.

Letni servisni pregled in vzdrževanje v spomladanskem oziroma poletnem času, bo zmanjšal možnosti okvar vašega grelnika ter podaljšal njegovo življensko dobo.

Pooblaščeni serviser bo temeljito preveril vse glavne komponente vašega ogrevalnega sistema - grelnik, bojler, solarni sitem, raztezne posode, ventile... Preveril bo tudi vrednosti emisij ter ustrezno nastavil pravilno izgorevanje v grelniku.

Takšen pregled omogoča hitro in zanesljivo predčasno odkrivanje potencialnih težav in dejansko preprečuje možnosti nadaljnjih okvar, saj bo serviser vse izrablejne ali okvarjene dele takoj zamenjal. V kolikor je to potrebno, vam bo serviser tudi očistil notranjost grelnika - zgorevalno komoro, toplotni izmenjevalec, po potrebi vam bo zamenjal šobe, elektrode, filtre, ...

Stroški preventivnega servisnega pregleda se vam bodo povrnili takoj, saj čist in brezhibno nastavljen grelnik prihrani tudi do 3% energije letno, prav tako pa dodatno poskrbite tudi za zmanjšanje izpustov okolju škodljivih snovi, ki so posledica nepravilnega izgorevanja.

Moderni regulatorji ogrevanja Junkers serije FX, pomagajo lastniku ogrevalne naprave, saj vas sami opozorijo na potrebne preventivne servisne intervale, lahko pa tudi že ob zagonu grelnika sklenete vzdrževalno pogodbo s pooblaščenim servisnim podjetjem.