Servisni center Junkers Bosch
  Junkers logo    Bosch - Tehnika za življenje

Pravno obvestilo

Varianta d.o.o. je vesela vašega obiska na tej spletni strani in vašega zanimanja za izdelke. Vsi na spletni strani podjetja Varianta d.o.o. imenovani osebni podatki se shranjujejo in obdelujejo izključno v namen individualnega svetovanja, pošiljanja informacij o izdelkih ali predlaganju servisnih ponudb, evtl. pa jih posredujemo Boschevim koncernom. Varianta d.o.o. zagotavlja, da bo vaše podatke obravnavala zaupno v skladu z veljavnimi določbami Zakona o varstvu podatkov.

© Copyright 2014, Varianta d.o.o., Brnčičeva 9 , 1000 Ljubljana

Vse pravice pridržane. Besedilo, slike, grafike, zvok, animacije in video kot tudi njihova razporeditev po Variantinih spletnih straneh so zaščiteni z avtorskim pravom in drugimi zakoni o zaščiti. Vsebina teh spletnih strani se ne sme kopirati, širiti, spreminjati ali posredovati tretjim osebam v komercialne namene. Poleg tega nekatere Variantine spletne strani vsebujejo slike, za katere imajo avtorsko pravico tretje osebe.

Naš naslov :

Varianta d.o.o.
Poslovna enota
Brnčičeva 13
1000 Ljubljana

Tel: 059 334 890

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Blagovne in storitvene znamke
Če ni navedeno drugače, vse blagovne znamke na Variantinih spletnih straneh ščiti pravo blagovnih in storitvenih znamk. To še posebej velja za Boscheve blagovne znamke, tablice z oznako tipov, loge podjetij in embleme. Na naših spletnih straneh uporabljene blagovne znamke in oblikovni elementi so lastnina na proizvodu umskega dela podjetja Robert Bosch d.o.o., Slovenija.

Brez garancij
Ta spletna stran je bila sestavljena z največjo možno skrbnostjo. Kljub temu Varianta d.o.o. ne jamči za morebitne napake in nenatančnost na spletnih straneh vsebovanih informacij. Varianta d.o.o. izključuje vsako odgovornost za škodo, ki nastane neposredno ali posredno iz uporabe te spletne strani, kolikor ta ne temelji na naklepu ali hudi malomarnosti podjetja Varianta.

Brez licenc
Na Variantini spletni strani vsebovana lastnina na proizvodu umskega dela kot npr. patenti, blagovne znamke in avtorske pravice je zaščitena. Ta spletna stran ne daje licence za uporabo Variantine ali lastnine tretjih oseb na proizvodu umskega dela.